Да ли је дворска луда Васић мр Рајко потпуно изгубио разум

Пише: Небојша Вукановић

Или је Рајко Васић потпуно полудио и изгубио разум, или је постао толико дрзак, охол, бескрупулозан и безобразан па се усудио да јавно псује, омаловажава и вријеђа демобилисане борце и челнике Борачке организације Републике Српске.

rajkovasic20032017

Луда иде толико далеко у вријеђању и омаловажавању бораца да тврди да су они и њихова велика примања из буџета узрок слабог наталитета и негативног природног прираштаја у Републици Српској. Блесави Рајко се залаже за смањење накнада које добијају демобилисани борци, те да се средства из буџета као стимулативне проинаталитетне мјере његове Владе преусмјере ка трудницама и вишечланим породицама.

Наше друштво су нажалост захватиле бројне девијације, многе ствари су изокренуте и постављене наопако, а патогено, настрано, болесно и девијантно понашање постало је друштвеноп прихватљиво. Шизогене структуре су продрле дубоко у све поре друштва, и упорно покушају срушити све норме како би њихова бескрупулозност, безобразлук, дрскост и лицемјерство постало нормално и прихватљиво понашање. Ипак прије Лудог Рајка нико није помислио и осудио се да јавно и отворено псује и вријеђа борце, инвалиде, породице погинулих и несталих, популацију која је крварила и страдале да би генерације живјеле у миру и слободи.

Друг Луди Радојко као прави комуниста свој тираду лудости завршава простачким и бласфемичним коментарима о зачећу Дјеве Марије, те покушава оптужити борце и челнике БОРС-а да стоји иза протеста гладних жељезничара и обесрпављених радника. Човјек треба имати 3 бурага, капуре, листавац и сириште да би могао прочитати и свратити смеће које испусти Блесави Рајко и остале дворске Луде, али болесним конструкцијама, подметањима и паранојом премашио је и краља Ирода. Чуди ме само како се Лудом Рајку током халуцинација нигдје није указао Сорош, и како му се на групним сеансама са Ћеранићем и Галијашевићем није пронашао неку тајну везу између демобилисаних бораца, гладних жељезничара и Сороша.

Колико год се правио луд, бивши ген-сек Рајко зна да нагомилане проблеме у друштву, а међу њима и негативни природни прираштај и масовно исељавање младих, нису проузроковали демобилисани борци, гладни и обесправљени радници, већ његови партијски другови којима је до јуче комадовао у пљачкашким походима са функције партијског комесара и генералног секретара. Када би разбојницима заплијенило, а гладном народу вратила и праведно расподјелила бар половина отетог, ријешио би се проблем наталитета, сиромаштва и незапослености.

Лицемјерство и хипокризија су благе ријечи којима би се описало понашање и писање бласаве Дворске Луде, која по налогу својих надређених партијских другова комуниста, реформиста и неолибералних социјалдемократа псује, пљује, вријеђа и напада борце тражећи да им се смање и одузму права, а са друге стране не примјећује Гранд трејд, Проинтер, Агапе, Акване и друге раслошне објекте којима бахати разбојници показују своју моћ и отето богатство.

Надам се да ће борци у одбрани свог угледа и части одговорити правом мјером на нападе и увреде Нечастивих. Опрости им Боже јер не знају шта раде, говоре и пишу.