Градоначелник и предсједник Скупштине Града упутили честитку поводом Васкрса

Градоначелник Источног Сарајева Ненад Вуковић и предсједник Скупштине града Мирослав Лучић упутили су честитку грађанима Источног Сарајева поводом најрадоснијег хришћанског празника Васкрса.

„Драги наши суграђани, пријатељи, комшије, сарадници, пословни партнери, у име Градске управе Источно Сарајево и своје лично име упућујемо Вам најискреније честитке поводом најрадоснијег православног празника Васкрса, са жељом да овај, али и све наредне празнике дочекате са љубављу у срцу и миром у души“, наводи се у честитки.

„Нека радост овог великог празника обасја Ваше домове и да Вам снаге да одолите свим искушењима, да успјешно савладате све изазове и останете јаки у овим тешким временима“, поручили су у честитки Вуковић и Лучић.

Представници Градске управе Источно Сарајево истичу да сви заједно морамо дa спознамо важност очувања друштвених вриједности, првенствено породице, као базе из које треба да градимо будућност својој дјеци и боље услове за живот свих нас.

„Рјешење великог броја проблема који нас муче, лежи управо у враћању истинским вриједностима, нашој православној вјери, традицији и култури. Свима Вама и Вашим породицама желимо срећан и благословен Васкрс-Христос Васкрсе!“, наведено је у честитки Вуковића и Лучића упућеној грађанима Источног Сарајева.