РОМАНИЈА ИЗАБРАЛА: Апсолутна подршка Страхињи Башевићу за мјесто директора ШГ „Романија“

У посједу портала „Соколац-срце Романије“ налази се потписан Списак дрвопрерађивача чланова Удружења дрвопрерађивача „Романија“ који дају подршку господину Башевић Страхињи за мјесто директора ШГ „Романија“ Соколац.

Од 27 дрвопрерађивача чланова овог Удружења, 24 дрвопрерађивача са подручја општине Соколац су подржали Башевића за позицију директора ШГ „Романија“.

„Господин Башевић Страхиња је на функцији директора ШГ „Романија“ Соколац за кратко вријеме колико обавља тај посао увео ред у испоруци сировине водећи рачуна да сви дрвопрерађивачи са подручја општине Соколац имају редовно снабдјевање у границама могућности газдинства. Такође је успоставио сарадњу са Удружењем на равноправним основама и уз пуно поштовање дрвопрерађивача општине Соколац као носилаца развоја општине“ – наводи се у Списку који је у посједу портала „Соколац-срце Романије, а чији садржај Вам ексклузивно доносимо.

*** Булајић одустао од кандидатуре!

*** Док смо живи Рајко Булајић неће бити директор! (ВИДЕО)

*** Буна на Сокоцу: Ко је нови директор Шумског газдинства „Романија“? (ВИДЕО)

Када се на овај списак дода подршка 27 (двадесетседам) дипломираних инжењера шумарства, као и огромна већина радника ШГ „Романија“ Соколац, апсолутно је јасно да становници Сокоца и Романије на позицији директора Шумског газдинства желе да виде Страхињу Башевића.

*** ПОРУКА СА ПРКОСНЕ РОМАНИЈЕ: Тражимо смјену врха ЈП „Шуме Републике Српске“ (ВИДЕО)

Да ли ће тако и бити, остаје да се види у наредних неколико дана.