У четвртак промоција љетних садржаја на Јахорини

Олимпијски центар Јахорина, заједно са удружењима хотелијера, викенд кућа и Туристичком организацијом Источно Сарајево, организоваће у четвртак, 10. августа, промоцију љетних садржаја олимпијске планине Јахорине, која постаје дестинација број један и у љетном периоду.

У оквиру промоције понуде биће организовани конференција за новинаре, коктел добродошлице, као и могућност гратис кориштења многобројних садржаја, саопштено је из Олимпијског центра Јахорина.

На конференцији ће говорити вршилац дужности директора Олимпијског центра Јахорина Дејан Љевнаић, представници удружења хотелијера и викенд кућа, као и представник Туристичке организације Источно Сарајево.

„Само на 20 минута вожње од града, осим свјежег планинског ваздуха је и прегршт активности, од којих издвајамо панорамску вожњу шестосједом, шетње планинским стазама, вожње маунтин бајком, вожњу квадовима, тјубинг, параглајдинг, пеинтбол, брање љековитог биља и боровница, а поред одличне велнес и гастро понуде, ту су и травнати фудбалски терен и терени за мале спортове“, поручили су из Олимпијског центра.

У саопштењу је наведено да ће сви посјетиоци бити у прилици да бесплатно користе шестосјед за панорамско разгледање и вожњу бицикала, као и тјубинг стазу која је садржај Забавног парка Огорјелица.

Почетак промоције заказан је у 11.00 часова на платоу Пољице /тераса „Колибе“ хотела „Термаг“/