Расписан јавни позив за изградњу 64 стамбене јединице у Сокоцу

Аутор: Свјетлана Рајић

Стамбени објекат А

Из кабинета начелника општине Соколац Милована Бјелице стигло је обавјештење да је Соколац ушао у први талас рјешавања –  Пројекта затварања колективних центара и алтернативног смјештаја – CEB II.

Како се наводи у обавјештењу, Министарство за избјегла и расељена лица Републике Српске је дана 05.09.2017. године објавило Обавјештење о јавној набавци радова за изградњу два стамбена објекта са по 32 стана у насељу Бара – општина Соколац, у склопу Пројекта „CЕВ II“, Пројекат Развојне банке Савјета Европе – затварање колективних центара. Процјењена укупна вриједност је 2.173 856,33 КМ без ПДВ-а.

Учешће Општине Соколац се састоји у додјели земљишта, уређењу локације, грађевинске дозволе и урбанистичке сагласности, тј. пројектне документације у износу од 500.000 конвертибилних марака, саопштено је из кабинета начелника општине Соколац.

Стамбени објекат Б

Пројекат је намјењен интерно расељеним особама и другим угроженим особама да се преселе из привремених смјештаја (колективних центара), гдје живе већ годинама, те на тај начин остваре своје право на одговарајући смјештај.

Тендер је отворен до 03.10.2017. године, а обавиће се у складу са Законом о јавним набавкама путем отвореног поступка а као критериј за додјелу уговора узеће се најнижа понуђена цијена.

Увид и преузимање тендерске документације и захтјеви за појашњење реализоваће се преко портала у складу са Законом о јавним набавкама и подзаконским актима.

Све потребне информације заинтересовани понуђачи могу пронаћи на порталу Јавних набавки: www.ejn.gov.ba

Обавјештење о јавној набавци број 1388-1-3-44-3-33/17 можете преузети ОВДЈЕ.