Говедарица у посјети Општинском одбору СДС-а Пале

Предсједник Српске демократске странке посјетио је данас Општински одбор Српске демократске странке на Палама и том приликом присустовао разговарао са члановима општинског одбора.

Говедарица је разговарао сам предсједником ОО СДС Пале Бојаном Нинковићем о политичкој ситуацији на Палама и о проблемима са којим се овај општински одбор сусреће.

На сједници општинског одбора Говедарица је упознао чланове странке са новонасталом ситуацијом након турбулентних догађаја у Народној скупштини Републике Српске када је режим увео полицију и спријечио посланике опозиције да присуствују сједници скупштине.

Клуб посланика СДС-а у НСРС заједно са клубовима посланика других опозиционих странака сутра (11.октобра 2017.) на Палама организује другу Скупштину народа чији је циљ упознавање грађана са нелегалним и неуставним дјеловањем режима у Народној скупштини Републике Српске.

Вечерашњој сједници Општинског одбора СДС Пале присустовали су и потпредсједница Народне скупштине Републике Српске Соња Караџић-Јовичевић и потпредсједник странке из изборне јединице 8 Милован Бјелица.