Први снијег очишћен, путеви проходни

2

Сви магистрални и регионални путеви на подручју Сарајевско-романијске регије су проходни, снијег је са коловоза очишћен благовремено и саобраћај се одвија без застоја, рекао је јутрос технички директор „Романијапутева“ са Сокоца Драган Булошчић.

„Коловоз је посут абразивним материјалом, саобраћај се одвија несметано. Посебну пажњу поклањамо одржавању привременог пута Каловита брда, а на локалитету изградње тунела депоновали смо посебан посипни материјал за одржавање тог путног правца“, навео је Булошчић.

Према његовим ријечима, правац према Јахорини, и преко Пала и Требевића, проходан је и безбједан за саобраћај.

У надлежности „Романијапутева“ је одржавање и чишћење магистралних и регионалних путева на подручју Сарајевско-романијске регије, и то од Лапишнице преко Подроманије до Хан Пијеска, од Вардишта до Чајнича, а међу првим приоритетима налазе се оба путна правца према Јахорини, преко Пала и Требевића.

Укупна дужина ових дионица износи 600 километара.

2 Коментара

  1. Na magistralnom putu preko RAVNE ROMANIJE od sela DIKALJI na 4 km magistralnog puta pa do skretanja za selo BANOVINE NA 14 KM magistralnog puta nema nijednog proširenja gdje bi malo auto moglo da skrene makar na minut a da neugrožava saobraćaJ na magistralnom putu SARAJEVO BEOGRAD
    0    0

Постави одговор