Још једна лаж Сташе Кошараца: Додик није рекао да се у Сребреници догодио геноцид (ВИДЕО)

0

Члан Предсједништва СНСД-а Сташа Кошарац рекао је данас да није тачна изјава министра безбједности у Савјету министара БиХ Драгана Мектића да је предсједник Српске Милорад Додик раније изјавио да је “недвосмислено да се у Сребреници догодио геноцид”.

“Додик, због одговорне националне и патриотске политике према српском народу и Републици Српској, је добио санкције САД. Ми не бјежимо од чињенице да се догодио стравичан злочин у Сребреници над Бошњацима, али и над Србима. Такође, у БиХ се догодио и злочин над Хрватима, али и над Србима и Бошњацима”, рекао је Кошарац новинарима у Источном Сарајеву.

Међутим овај видео снимак демантује Кошарца и доказује да је на дјелу чисто испирање мозга од стране Члана Предсједништва СНСД-а.

Он је навео да СНСД-а не жели да неко, на темљу својих дубоко оријентисаних политичких циљева, намеће етикете и хипотеке Српској на нетачан начин.

Према његовим ријечима, потпуно је видљива политика Милорада Додика, базично оријентисана ка интересима српског народа, не вријеђајући ниједан народ у Републици Српској и БиХ.

Кошарац је закључио да је Додикова политика у складу са уставним и законским рјешењима, који су утемељени Дејтонским мировним споразумом, а све с циљем очувања интереса Републике Српске.