Позив организацијама цивилног друштва за учешће на тренингу ”Управљање пројектним циклусом (ПЦМ)” који организирају ReLOaD пројекат и Општина Соколац

0

Пројекат “Регионални програм локалне демократије на Западном Балкану (ReLOaD) у сарадњи са Општином Соколац објављује позив за организације цивилног друштва (ОЦД) са подручја општине за учествовање на дводневном тренингу: “Управљање пројектним циклусом (ПЦМ)”.

Тренинг се реализује као подршка процесу провођења Јавног позива за организације цивилног друштва/невладине организације за предају приједлога пројеката за финансирање који су објавили Општина Соколац и ReLOaD пројекат 13. фебруара 2017.године, а који је отворен до 12.марта 2018. године, до 15 часова.

Циљ тренинга је пружити представницима ОЦД додатна знања о управљању пројектним циклусом како би могли са квалитетно осмишљеним и написаним пројектним приједлозима аплицирати на горе наведени јавни позив али и на позиве других, домаћих и међународних донатора.

Дводневни тренинг ће се одржати 19. и 20. фебруара 2018. године у Општини Соколац, Скупштинска сала Општине Соколац са почетком у 10.00 сати.

Обзиром да је број учесника на тренингу ограничен и у случају већег интересовања за тренинг, из једне организације ће на тренингу моћи учествовати максимално два представника, и то уколико сматрате да је то неопходно.

Крајњи рок за пријаву на тренинг је 16. фебруар 2018. до 12.00 сати, на e-mail адресу: mirjana.kezunovic@opstinasokolac.net или на број факса 057/448-336 уз назнаку: За учешће на тренингу “Управљање пројектним циклусом – Тренинг Соколац”. ОЦД које буду одабране за учешће на тренигу ће бити контактиране до 16. фебруара 2018. године кад ће им се доставити и дневни ред тренинга.

Регионални програм локалне демократије на Западном Балкану финансира Европска унија а проводи UNDP.