Ухапшена два лица осумњичена за убиство Синише Милићевића Тигра

0

МУП Републике Српске лишио је слободе два лица осумњичена за убиство Синише Милићевића Тигра убијеног прије шест дана у Источном Сарајеву.

Лица чији су иницијали С.Д. /45/ из Сарајева и А.К. /39/, из Ливна, настањен у Сарајеву, лишени су слободе због постојања основа сумње да су као дио групе учествовали у извршењу кривичног дјела тешко убиство 39-годишњег С.М. 31. маја у Источном Новом Сарајеву.

Хапшење су извршили полицијски службеници Управе за организовани и тешки криминалитет Министарства унутрашњих послова /МУП/ Републике Српске у сарадњи са полицијским службеницима Полицијске управе Источно Сарајево.

“Лица ће у току дана уз Извјештај о почињеном кривичном дјелу, бити предата у надлежност Републичког тужилаштва”, саопштено је из МУП-а Српске.

Срна незванично сазнаје да су ухапшени Саво Дивчић и Адмир Календер због основа сумње да су употребом ватреног оружја тешко повриједили Синишу Миличевића у Дабробосанској улици у Источном Новом Сарајеву, који је превезен у Болницу Источно Сарајево, гдје је недуго потом преминуо.

Синиша Миличевић звани Тигар власник је угоститељског објекта “Родео” у Источном Новом Сарајеву.

Осумњичени за убиство Милићевића предати Тужилаштву

У надлежност Републичког тужилаштва вечерас су предати С.Д. /45/ из Сарајева и А.К. /39/ из Ливна, настањен у Сарајеву, ухапшени због сумње да су као дио групе учествовали у тешком убиству 39-годишњег С.М. 31. маја у Источном Сарајеву, речено је Срни у овом тужилаштву.

Портпарол Републичког тужилаштва Драгица Тојагић рекла је да ће ова лица бити испитана, након чега ће тужилац одредити да ли ће упутити приједлог за одређивање притвора.

Срна незванично сазнаје да су ухапшени Саво Дивчић и Адмир Календер због основане сумње да су из ватреног оружја тешко повриједили Синишу Миличевића у Дабробосанској улици у Источном Новом Сарајеву, који је превезен у Болницу Источно Сарајево гдје је недуго потом преминуо.

Синиша Миличевић звани Тигар био је власник угоститељског објекта “Родео” у Источном Новом Сарајеву.