Меморијални омладински фудбалски турнир „Срђан Томић & Владица Бабовић 2018″: Побједници другог дана екипа ФК „Радник“ Бијељина

Аутор: Бојана Арбиња

Другог дана Меморијалног омладинског фудбалског турнира „Срђан Томић & Владица Бабовић 2018“ на стадиону Бара такмичило се девет екипа у категорији дјечаци У14, 2004. и 2005. годишта.

Турнир су отвориле екипе домаћина ОФК „Гласинац 2011“ и ФК „Фамос“ Војковићи, које су играле неријешено 1:1. Ни киша која је падала није успјела да поквари сјајну атмосферу.

Дипломе и пехаре најбољим играчима и екипама другог дана турнира уручили су Стефан Бабовић и Богдан Томић.

За најбољег стријелца проглашен је Цвијановић Љубиша из ФК „Радник“ из Бијељине. Признање најбољем голману отишло је у руке Гаџуновић Ведрана из ФК „Власеница“. За најбољег играча другог дана проглашен је Ракић Сергеј из ФК „Радник“.

Посебно признање „седмица“ за играча који по својим карактеристикама највише подсјећа на Срђана додјељено је Китаљевић Александру из ФК „Власеница“. Признање „јединица“ додјељено је у знак сјећања на Владицу Бабовића голману Аделу Чолу из НК „Колина“ из Устиколине.

Најбољи у категорији У14 – ФК „Радник“ Бијељина

Најбоље пласиране екипе другог дана су – на трећем мјесту домаћа екипа, НК „Колина“ из Устиколине. Другу позицију заузела је екипа ФК „Власеница“, а прво мјесто другог дана такмичења и побједнички пехар заслужено је припао екипи ФК „Радник“ из Бијељине.

Сутра се такмичење наставља, а учествује 13 екипа, У12 категорије, дјечаци 2006. и 2007. годишта. Прва утакмица почиње у 10 часова.

„Они живе!“