На „Форест кампу“ се очекује око 1000 посјетилаца

На првом музичко-камперском фестивалу “Форест камп”, који ће бити одржан од 20. до 22. јула у Малом Пољу код Хан Пијеска, према ријечима организатора, очекује се око 1.000 посјетилаца.

Организатори фестивала су Планинарско-еколошко друштво “Височник” и Планински камп “Јазавичија рупа”.

Предсједник “Височника” Цвико Тодић рекао је Срни да се ова туристичко-планинарска манифестација састоји од дневног и ноћног програма у којима посјетиоци у сваком тренутку могу уживати у понуђеним садржајима.

“Током дана организоваћемо излет у природу до врха Велико Игриште на планини Јавор, затим ћемо посјетити неке историјске локалитете овог краја, попут војног објекта бивше Југословенске народне армије Г-3”, рекао је Тодић.

Према његовим ријечима, од првих вечерњих часова планиран је концерт осам рок група, а издвајају се “Бјесови” из Горњег Милановца и два ди-џеја.

Власник Планинског кампа “Јазавичије рупе” Вања Дрљић навео је да је све спремно за одржавање овог кампа и да је ће музички бендови наступати на јединственој дрвеној бини, која се савршено уклапа у простор кампа и цијели планински крај.

“За учеснике кампа смо потпуно уредили простор за камповање и обезбиједили све за безбједан боравак у природи”, рекао је Дрљић.

Музичко-камперски фестивал “Форест камп” подржали су Министарство трговине и туризма Републике Српске и општина Хан Пијесак.