Од 16. до 24.јула камп за младе „WT2 – Working Together, Winning Together“

Youth for Peace у сарадњи са Америчком амбасадом ће у периоду од 16. до 24.07. 2018. године организовати камп за младе „WT2 – Working Together, Winning Together“ у Санском Мосту. Камп има мировни и међуетнички карактер, а окупиће око 70 младих из цијеле Босне и Херцеговине, који ће искусити камповање у шаторима, уз свакодневно учење и забаву.

Youth for Peace чине млади различитих религијских и етничких скупина Босне и Херцеговине. Циљ организације је промовисање дијалога, те међурелигијске и међуетничке сарадње, спрјечавање насиља сваке врсте и креирање културе мира, правде и суживота. Youth for Peace жели имати оснажене младе људе који ће бити иницијатори и носиоци позитивних промјена и градећи друштво једнаких могућности без предрасуда, стварати бољу будућност.

Уколико будете заинтересирани за долазак да снимите камп или за објаву овог дописа као и за питања и будуће детаље, стојимо на располагању, те нас можете контактирати на маил wt2@youth-for-peace.ba или телефонски на 061 082 651.

С поштовањем,
Милан Илић
Youth for Peace
ПР Теам организације