БЕЗ ИЗНЕНАЂЕЊА – Партије предале компензационе листе

0

Савез независних социјалдемократа (СНСД) предао је компензационе листе Централној изборној комисији БиХ, а носилац за Народну скупштину Републике Српске је Радован Вишковић, речено је данас Срни у овој политичкој партији.

Портпарол СНСД-а Радован Ковачевић навео је да је носилац компензационе листе за Представнички дом Парламентарне скупштине БиХ Ненад Стевандић.

У СДС-у речено је да је ова политичка партија предала компензационе листе ЦИК-у БиХ, те да је носилац за Народну скупштину Републике Српске Недељко Гламочак, а за Представнички дом парламента БиХ Александра Пандуревић.

У Социјалистичкој партији кажу да је Максим Скоко носилац компензационе листе за Народну скупштину Републике Српске, а Јаков Галић за парламент БиХ.

Носилац компензационе листе ПДП-а за Народну скупштину Републике Српске је Драган Галић, а за Представнички дом парламента БиХ Бранислав Бореновић.

У НДП-у је речено да је Крсто Јандрић носилац компензационе листе за Народну скупштину Републике Српске, док за парламент БиХ немају листу.

Политичке партије имале су до јуче рок за подношење компензационих листи, које би ЦИК БиХ до 23. августа требало да овјери.