МЕКТИЋ БЕЗ ДЛАКЕ НА ЈЕЗИКУ: „Додик је психички поремећен, хушка народ и жели произвести нереде у Бањалуци“

0

Министар безбједности Босне и Херцеговине Драган Мектић коментарисао је за Вијести.ба наводе Милорада Додика о тајном сценарију који је припремљен за шести октобар по којем се треба онемогућити одржавање избора, те позива на одбрану. Мекић сматра да се ради о Додиковим глупостима и да је очито како Додик више не може психички да поднесе притисак кампање.

Мектић је навео да је управо Додик извршио удар на Бања Луку.

„Он је извршио удар на Бања Луку и девастирао је за рачун, да не кажем свог села. Све што је било важно и значајно по чему је Бања Лука препознатљива он је уништио, па и од културе преко спорта, тако да је он за вријеме своје владавине највећи удар направио на Бања Луку а нама је до Бања Луке као главног града Републике Српске изузетно стало и ми ћемо повратити њен сјај. Нама је стало да Бања Лука буде једна јако препознатљива и привредна, културна и спортска средина, а то је Додик све девастирао“, рекао је Мектић.

– То што говори те глупости, човјек је вјероватно психички пореметио и не може више да се више носи са овим, и сада иде ка анархији, ка изазивању анархије хушкајући народ покушава да произведе страх и увести нереде у Бања Луку, закључио је Мектић.