5.октобра Давор Драгичевић долази код свог сина и мијења адресу. И спустиће руку

0

Давор Драгичевић, отац убијеног Давида Драгичевића, и вечерас се обратио окупљеним суграђанима у Бањалуци. Данас је 148.дан.

Он је казао како су данас у 14:30 били пред Тужилаштвом и тражили истину и правду и поставили само једно питање: Ко је убио Давида Драгичевића? Ко је убио моје дијете?

–“Сат, више од сат смо били тамо. Сви који су били су видили ко су и саучесници и убице и скривачи доказа о организованом убиству Давида Драгичевића. Гледајте добро кога плаћате и ко ради, нема никога у згради. Само пар жена изашло. Не поштују, ни моје мртво дијете, не поштују ни институцију, ни своје радно вријеме“ рекао је он.

Имао је поруку и за главног Тужиоца Желимира Лепира.

„Лепиру, додијелио си Врећи предмет, који је све урадио да заташка доказе. Данас смо обојицу прозивали, ни један не смије изаћи међу народ, међу људе. За 148 дана смо доказали ко смо, шта смо“ казао је он.

– Ко је убио Давида Драгичевића, Лепиру и Врећо? – узвинкуо је.

Казао је како су поднесене нове пријаве.

„Захтјевамо од Републичког Тужиоца, Махмута Швраке, да одмах и безусловно скине са предмета Лепира и Врећу. Знамо ми да од тог неће бити ништа. Не морате ништа ни радити“ рекао је.

„5.10. Давор Драгичевић долази овдје код свог сина и мијења адресу. И спустиће ову руку“ рекао је Давор на Тргу Крајине у Бањалуци.