САВЕЗ ЗА ПОБЈЕДУ ПРОЗВАО ДОДИКА: Знате ли одговор на ових пет питања…

0

-Стварни проблеми Републике Српске на које режим није имао, нити ће имати одговор јесу: исељавање становништва, затварање школа, сиромаштво, уништена и опљачкана јавна предузећа и привреда на кољенима, катастрофално здравство…,саопштено је јуче из Савеза за побједу.

Савез за побједу саопштењем позива режим да одговори, макар, на пет питања:

– Виде ли редове испред амбасада и конзулата, и знате ли колико је за вријеме ваше владавине Републику Српску напустило становника?

– Ко је убио Давида Драгичевића?

– Ко је одговоран за пропаст три банке?

– Ко је хрватској предао јасеновачку грађу и обећао трећи ентитет на штету Републике Српске?

– Зашто у Републици Српској посла има само за фирме синова и пријатеља које из буџета извлаче стотине милиона КМ?

Наглашавају да режим у Републици Српској одлично зна да је кључни национални проблем Српске то што ће, овом динамиком, кроз 30 година остати територија без становника.

„Умјесто да се посвети програмима запошљавања, привлачења инвеститора, неспособни режим је Српску довео и изолацију, а једина извозна роба је народ. То ће 8. октобра стати, јер Савез за побједу зна како ће Републику Српску вратити на прави пут и народу!“, каже се у саопштењу и додаје да свакодневно СНСД-ово преувеличавање приче о мигрантима није ништа друго до одраз свијести режима да немају чим да се похвале за протеклих 12 година.

„СНСД, ДНС и СП одлично знају да мигранти само пролазе кроз Републику Српску, али ништа не чини да стане у крај онима који помажу њихов илегални прелазак и транспортују их од Дрине до Бихаћа и Велике Кладуше. Зато позивамо министра Драгана Лукача да коначно почне да радити свој посао и хапси оне који шверцују мигранте кроз Републику Српску, што је постао врло уносан “бизнис“, поручили су из Савеза за побједу.