СзП: Имамо план за обнову Српске (ВИДЕО)

0

„Колико су наши политички противници узнемирени и усаплахирени говори и чињеница да се господин Додик у протекла три дана искључиво бави са мном и са нашим побједничким кандидатом господином Иванићем. Ми идемо у побједу и идемо да радимо и стварамо, заједно са поштеним и способним људима који су прије свега одговорни. Са људима који ће у хидроелектрани Вишеград правити позитивне резултате, умјесто негативних, поручио је вечерас на предизборном скупу у Вишеграду кандидат СзП за предсјендика Републике Српске Вукота Говедарица.

„То је оно што је потребно сваком човјеку у Српској, то је оно што је потребо становницима Вишеграда, Фоче, Чајнича, Рудог и осталих мјеста“, рекао је Говедарица.

„Ја сам увјерен да смо ми на добром путу и да ће 7. октобра борба поштених против непоштених, одговорних против неодговорних, достојанствених и разумних против бахатих доћи до свог коначног циља, тада ћемо да тријумфујемо и сљедећи дан крећемо да радимо за Републику Српску и то је оно што нам је данас најпотребније“, истакао је Говедарица.

Кандидат СзП за српског члана Предсједништва БиХ Младен Иванић рекао је да он и тим који стоји иза њега и Вукоте Говедарице гарантују стабилну Српску – и мир и сигурност, али и економску стабилност.

”Погледајте интервјуе и наступе СНСД-ове власти – ниједне ријечи о економији, о празним новчаницима, о стварном животном стандарду. Само о измишљеним, бомбастичним, као, нападима, од којих нас они, као, бране. Ми се не коцкамо са Српском, ми је чувамо и имамо конкретан план за обнову Српске”, рекао је Иванић.

Иванић је позвао људе да изађу на изборе, јер само тако могу да спријече да неко други искористи њихов гласачки листић.