“НИШТА ЈОШ НИСАМ ЧУО НИ ВИДИО”: Павић о Додиковом ултиматуму да се одрекне “МАНГУПА” у ДНС

0

Предсједник Демократског народног савеза Марко Павић тврди да не зна за јучерашњи ултиматум Милорада Додика, који му је поручио да мора да се одрекне „мангупа“ у странци ако жели да остане његов коалициони партнер.

-Нисам то ни видио, ни чуо. Враћам се из иностранства, управо путујем, тако да заиста ништа не могу да коментаришем док то не погледам вечерас или сутра ујутру – кратко је рекао Павић за Српскаинфо.

Подсјећамо, предсједник СНСД Милорад Додик је на јучерашњој конференцији за новинаре изјавио да су неки унутар коалиције СНСД, ДНС и СП на протеклим изборима радили против те коалиције.

Додик је као илустрацију навео примјер директорке Шумског газдинства „Врбања“ Котор Варош, чланице ДНС, „која је већ поднијела оставку, јер је радила против коалиционих кандидата“.

-Захваљујем се лидеру ДНС Марку Павићу на коректном односу који је показивао у погледу изборне кампање, али неки његови мангупи су одређене ствари урадили веома лоше. Уколико он пристане да се одрекне тих људи, и даље је наш коалициони партнер. О њему мислим све најбоље, али мислим да су га окупирали мангупи у његовим редовима – рекао је Додик, преноси Срна.