Јахорина осваја аустријско тржиште

0

Представници Олимпијског центра „Јахорина“, на челу са директором Дејаном Љевнаићем, на конференцији у Бечу, презентовали су пред многобројним посјетиоцима све новине за предстојећу зимску туристичку сезону на олимпијској планини.

„Дошли смо у Беч и представницима агенција, медијима, стручњацима из области туризма и бројним посјетиоцима представили смо све пројекте који су реализовани на Јахорини. Имамо нови систем осњежавања који први пут у историји гарантује скијање током 120 дана, као и нове стазе које гарантују озбиљан квалитет конкурентан са европским. Оно што је најважније, имамо одличну конекцију са Бечом и три лета дневно на међународни аеродром Сарајево, који је од Јахорине удаљен само 28 км. Уз то имамо одличан однос цијене и квалитета који је много конкурентнији у односу на цијене аустријских скијалишта„ рекао је директор Олимпијског центра Јахорина, Дејан Љевнаић и додао да Јахорина има шта да понуди, као и да већ велики број група из Беча најављује свој долазак на планину.

„Ефекте презентације смо већ видјели када нам је након излагања долазак на Јахорину потврдила група од 70 скијаша. То сматрамо великим успјехом, који може бити само окидач да освојимо тржиште Аустрије“, истакао је директор ОЦ Јахорина.

Олимпијски центар „Јахорина“, доживио је експанзију у протеклој години, за шта су свакако заслужни многобројни догађаји организовани у том центру. Највише пажње посјетилаца изазвао је и предстојећи концерт Цеце Ражнатовић, који ће се на олимпијској планини одржати 1. децембра поводом отварања система вјештачког осњежавања. Након тога у плану је и Ретро ски опенинг од 13. до 16. децембра са наступом Црвене Јабуке, када ће за скијаше бити обезбјеђен попуст од 70 одсто на ски карте. Такође, слиједи и концерт фолк звијезде Лепе Брене, 29. децембра, као и бројне манифестације забавног и такмичарског карактера.