Бјелица за АТВ: Пријетња смрћу стигла из Швајцарске

0

На званичну мејл адресу општине Соколац стигле су пријетње смрћу начелнику ове општине Миловану Бјелици и његовој породици.

Милован Бјелица потврдио је за АТВ да је добио пријетње. Полиција му је тренутно у кући. Мејл је по свему судећи регистрован у Швајцарској.

Бјелица за АТВ каже и да сада отворено сумња у случајност недавне саобраћајне несреће у којој је лакше повријеђен.

Јасно му је, каже и зашто су били транспарнти против њега недавно испред просторија СДС када је одржавана сједница Главног одбора.

„Гдје си Вуче Бранковићу. Издао си српски народ. Отишао си највећем непријатељу Српске Републике. Поведи рачуна о себи, колико си људи убио и нико ти не гарантује живот. Теби и твојој породици“, пише у мејлу који је стигао на мејл општине Соколац.

У овој општини наводе да ће случај пријетње смрћу, у току сриједе са свим потребним подацима бити пријављен полицији, како би се починилац овог кривичног дјела што прије пронашао.

Милован Цицко Бјелица, који је и члан Главног одбора СДС-а, претходних дана неколико пута је изјавио да ова странка треба да разговара са свим странкама о сарадњи, укључујући и СНСД. Бјелица је такође недавно изјавио да комплетно руководство СДС-а, на челу са предсједником Вукотом Говедарицом, треба да поднесе оставку због лоши резултата на октобарским општим изборима.