Нова пријетња смрћу: Пријећено Обрену Петровићу и његовој породици!

0

Градоначелнику Добоја Обрену Петровићу и његовој породици, посредством званичне мејл адресе у градској управи, упућена је пријетња смрћу, сазнаје Срна.

“Нека знаш, од данас нико ти не гарантује живот теби и твојој породици”, наводи се у пријетећој поруци која је стигла на званични мејл јуче у 13.10.

У овој поруци особа потписана као “Петарп001” назива Петровића, који је недавно искључен из СДС-а, Вуком Бранковићем, тврдећи да је “издао Српску и отишао највећем непријатељу Српске Републике”.

Иста пријетња и од истог потписника јуче у 13.14 упућена је и начелнику општине Соколац Миловану Бјелици и његовој породици.

Градски одбор СДС-а у Добоју недавно је усвојио закључке којим не прихвата одлуку о искључењу Обрена Петровића из странке, те затражио смјену предсједника СДС-а Вукоте Говедарице и одржавање страначких ванредних избора.

И Бјелица, који је и члан Главног одбора СДС-а, претходних дана неколико пута је изјавио да ова странка треба да разговара са свим странкама о сарадњи, укључујући и СНСД.

Бјелица је такође недавно изјавио да комплетно руководство СДС-а, на челу са предсједником Вукотом Говедарицом, треба да поднесе оставку због лоших резултата на октобарским општим изборима.

Полиција ради на идентификовању лица због пријетњи Обрену Петровићу

Полицијски службеници Полицијске управе Добој раде на утврђивању околности у вези са пријетњом упућеном градоначелнику Обрену Петровићу и његовој породици и идентификовању извршиоца, речено је Срни у овој управи.

Из добојске ПУ Срни је речено да су пријаву запримили јуче у послијеподневним часовима.

Постави одговор