Тинејџерка (17) рекла да иде код другарице и НИКАД НИЈЕ СТИГЛА, убрзо пронађена мртва (ВИДЕО)

0

Седамнаестогодишња дјевојка из места Ункел, код Бона, која је нестала прошле недјеље, нађена је мртва у недељу увече у смештају за избјеглице и бескућнике у Санкт Аугустину, око девет километара од Бона.

Ухапшен је мушкарац осумњичен за убиство, а полиција не искључује могућност да је злочин био мотивисан његовим односом са жртвом.

Како преноси “Билд”, полиција је осумњиченом ушла у траг преко друштвених мрежа и СМС порука. Осумњичени је 19-годишњи младић, пореклом из Кеније, који, према информацијама полиције, има њемачко и кенијско држављанство.

Живио је у једној соби у смјештају за избјеглице и бескућнике, гдје је чекао да му додијеле стан.

Он и жртва, чија националност није објављена, упознали су се на друштвеним мрежама и договорили су се да се нађу. На основу прикупљених информација, полиција је дошла до смјештаја, гдје је нашла тијело дјевојке.

Осумњичени је рекао полицији да је дјевојку затекао мртву у соби у којој станује.

Како преноси WДР, тинејџерка је рекла родитељима да иде код другарице, али до ње никада није стигла. Полиција је саопштила да се два дана након одласка јављала познаницима, али су родитељи ипак пријавили нестанак.

Организована је свеобухватна потрага за њом у којој је учествовало 150 полицајаца, 120 ватрогасаца, као и екипе за спасавање из воде. Рониоци су претражили оближње језеро, а користили су и дрон са инфрацрвеном камером и полицијски хеликоптер.

Шетачи су нашли одјећу и ташну нестале дјевојке у близини језера. Смјештај у коме је нађено њено беживотно тијело налази се у Мендену, дијелу Санкт Аугустина око три километра од језера Зиглар.

Постави одговор