„У овом граду нема сигурности“

0

На Тргу Крајине у центру Бањалуке и вечерас су се, по 255. пут окупили грађани који траже истину о убиству Давида Драгичевића.

– Овом граду је битније како ће организовати прославу за своје госте из иностранства него да се побрине да наша дјеца шетају слободна и без страха, рекао је отац убијеног Давида Драгичевића.

Давор Драгичевић имао је шта да поручи и градоначелнику Бањалуке Игору Радојичићу.

„Овдје у овом граду нема ни сигурности. Бојиш се за стране држављане и сигурност. А шта је са мојим дјететом? Он није требао сигурност, је л? Који је рођен у овом граду, а убили сте га са 21 годину. Кључеви града Бањалуке и ове државе су у мојим рукама, овдје ових људи и групе „Правда за Давида“.“ , рекао је Драгичевић.

„Давид не може сам да се одбрани од ваших клевета, јер мртва уста не говоре. Због тога, ми смо његове очи и његов глас“, поручили су окупљени грађани.

„Давида нема и Давид не може да се одбрани. Али зато Давид има своју армију, родитеље, пријатеље који га бране и који ће га сигурно одбранити“.

Давор Драгичевић на крају свог обраћања упутио је поруку свим институцијама у БиХ.

Позвао их је да стану на страну достојанствених људи који и за више од осам мјесеци нису направили ниједан проблем и који само траже правду за своју дјецу.