Током свог бијега од полиције вишеструки убица Един Гачић се највјероватније скривао у напуштеним објектима, али је у оближњој шуми надомак Кошћана, мјеста гдје је убијен, направио и импровизовао склониште од грања.

С обзиром на то да се Един Гачић читавих осам дана успјешно скривао и да је био константно неколико корака испред полиције, он се показао као изузетно вјешт када је ријеч о способности преживљавања у екстремним условима.

Осим што се током свог бијега највјероватније скривао у напуштеним викендицама и једној штали, Един Гачић је такође у шуми надомак Хаџића направио и привремено склониште од грања које му је, због самог крајолика, послужило и као својеврстан облик камуфлаже током ноћи.

Подсјећамо да су овог серијског убицу данас у послијеподневним сатима ликвидирали припадници Сектора за специјалну подршку МУП-а КС у Кошћану у близини Хаџића након неколико безуспјешних позива да се овај четвероструки убица преда полицији.

ИзворKlix
Avatar
Портал Соколац-срце Романије је званични портал општине Соколац, једне од шест градских општина града Источно Сарајево, основан 13.новембра 2012.године.