Крупа се током прољећног дијела сезоне у Премијер лиги БИХ мучила са реализацијом, а онда је против Челика екипа Слобода Старчевића чак пет пута затресла мрежу и остала у борби за опстанак.

Домаћи тим је повео у 16. минути. Мандић је добио лопту и шутирао лопта је закачила неког од играча гостију, преварила Бојана Павловића и завршила у мрежи . У 26. минути сјајна акција Крупе. Никодијевић и Милановић су преварили чуваре и лопта је дошла до Бртана који је шаље у мрежу.

Челик је у 39.минути смањио на 1:2 преко Дилавера, а само минут касније је Бабић опет донио славље Крупи, те су домаћи мирно отишли на одмор.

Гости су практично без шансе дошли до другог гола. Збуњеност одбране Крупе искористио је Окић у 54. минути. Тренер Слободан Старчевић у игру је затим увео нападача Аганспахића који се одужио на прави начин. Готово у првом контакту погодио је за 4:2.

Исти играч је добио лопту од Игора Макитана, сјајно је примио и постигао свој други гол те ријешио питање побједника.

Радник је наставио серију сјајних резултата у комшијском дербију у Тузли гдје је ремизирао против Тузла Сити 1:1. Једини гол за госте постигао је Ирфан Хаџић, а сигурно да могу жалити и за сва три јер су у судијској надокнади примили изједначујући гол преко Стојчева. Чета Младена Жижовића је и даље без пораза у другом дијелу шампионата.

Резултати:

Звијезда – Младост 2:1(2:0)

Зрињски – Жељезничар 1:0(0:0)

Тузла Сити – Радник 1:1(0:0)

Крупа – Челик 5:2(3:1)

Недјеља 16.30

Гошк – Слобода

Недјеља, 19.30

Сарајево – Широки

Пласман: Сарајево 56(меч мање), Зрињски 53, Широки Бријег 39(меч мање), Жељезничар 36, Радник 35, Челик 35, Слобода 34(меч мање), Младост 30, Тузла сити 29, Звијезда 09 27, Крупа 21, Гошк 20(меч мање).