Фото: Бојана Арбиња

Представници „GRAWE osiguranja“ Драгана Ристичевић и Милица Миловић уручиле су данас соколачком вртићу вриједан поклон, који ће бити од помоћи у раду са малишанима предшколске установе. Соколачко обданиште добило је нов систем за озвучење, који ће олакшати припрему и одржавање бројних приредби и манифестација које ораганизују током читаве године.

Представник „GRAWE osiguranja“ Драгана Ристичевић истакла је да настоје сваке године, да новац издвојен за ову намјену утроше на корисне ствари, те сматра да је ове године поклон стигао у праве руке.

– „GRAWE osiguranjе“ је аустријско осигуравајуће друштво, прво друштво са страним капиталом у Босни и Херцеговини. Друштво постоји већ 190 година, а на подручју БиХ постојимо већ двадесет година. Настојимо да будемо друштвено одговорна фирма, а како пружамо помоћ нашим клијентима, тако настојимо да дио средстава утрошимо како би помогли рад одређених установа, а најчешће су то обданишта. Задовољство нам је што смо у прилици да донирамо систем за озвучење Установи за предшколско васпитање и образовање Соколац, са којом имамо одличну сарадњу, казала је Ристичевић.

Фото: Бојана Арбиња

Директорица Биљана Косорић захвалила се представницима „GRAWE osiguranja“,са којима, како каже сарађују већ неколико година.

– Наши малишани су осигурани у „Grawe osiguranju“. Поклон који смо добили помоћи ће нам у свакодневном раду и припреми бројних приредби и манифестација за које је озвучење неопходно. Надам се да ће се међусобна сарадња наставити и у годинама које долазе, истакла је Косорић.

У складу са друштвено-одговорним пословањем, представници “GRAWE osiguranja” својим донацијама редовно помажу установе и појединце.