Фото: Принцип

Млади СНСД-а још једном су показали друштвену одговорност и, у сарадњи са Јавним комуналним предузећем „Комунално“ а.д. Пале, покренули акцију фарбања 35 клупа дуж паљанске Променаде, чиме су обиљежили 22. април – Дан планете Земље.

Предсједник младих СНСД-а Лука Цицовић изјавио је да је ова акција скроман допринос ове омладине побољшању изгледа општине Пале, те позвао остале политичке партије да организују сличну активност у што скорије вријеме и ураде конкретне ствари на побољшању изгледа ове општине.

„Ову активност покренули смо са циљем подстицања становника да се укључе у рјешавање проблема у нашој локалној средини. Ово је само један мали гест којим смо допринијели побољшању изгледа нашег града. Комунално предузеће, на челу са директором Комом Симовићем, одазвало се овој акцији и подржало нас, те користим прилику да им се овим путем захвалим на томе“, истакао је Цицовић и најавио још оваквих акција у наредном периоду.

Предраг Клачар, представник Јавног комуналног предузећа „Комунално“ а. д. Пале, истакао је да је ово лијеп гест омладине СНСД-а, те нагласио да ће ово предузеће увијек подржавати овакве акције.

Бошко Југовић, начелник општине Пале и предсједних општинског одбора СНСД-а, захвалио се младим социјалдемократама у име свих грађана, те позвао све становнике општине Пале да на било који начин дају допринос уређењу ове општине.

„Ми морамо да спроводимо овакве активности да бисмо вратили сјај Земљи и да би све оно што узимамо од ње на одређен начин надомјестили. Значи, преузимамо шумска блага, водене изворе и морамо на одређен начин да узвратимо и дамо свој допринос уређењу животне средине. Мислим да је ова омладина на правом путу и заиста им се захваљујем од срцана овој активности“, истакао је Југовић.

Млади социјалдемократе истакли су да је ова активност само једна у низу акција које слиједе у наредном периоду, са циљем уређења општине Пале и очувања животне средине.