На магистралном путу дионица Рогатица-Међеђа, сутра ће бити обустављен саобраћај због међународне бициклистичке “Трке кроз Србију”, саопштено је из Полицијске управе Фоча.

У истом временском интервалу, од 13.00 до 18.00 часова, саобраћај ће бити обустављен и на регионалним путевима дионица Бродар-Рудо и дионица Рудо-Увац /гранични прелаз између БиХ и Србије/.

На овим путним комуникацијама биће сукцесивна обустава саобраћаја, спровођена уз регулацију припадника Полицијске управе Фоча.

Из полиције апелују да возачи у потпуности поштују саобраћајне знакове и прописе ради безбједности учесника и несметаног одвијања бициклистичке трке, коју организује Бициклистички савез Републике Српске.

Овогодишња “Трка кроз Србију” једна је од најмасовнијих и на њој учествује 150 такмичара из тридесетак земаља, међу којима су бициклисти из Француске, Италије, Холандије, Велике Британије и Румуније.

Avatar
Портал Соколац-срце Романије је званични портал општине Соколац, једне од шест градских општина града Источно Сарајево, основан 13.новембра 2012.године.