Француски провалник намерно је оставио трагове ДНК на месту злочина само само да би завршио у затвору и да би бесплатно могао гледти шифрирани ТВ канал. . .

Месечна претплата на француски премиум телевизијски канал Цанал + кошта око 10 евра, али затвореници у француским затворима могу га гледати потпуно бесплатно, што је очигледно био довољан разлог да бивши криминалац – провалник, почини злочин и на крају да га ухапсе!

Током лета, неименовани 25-годишњак починио је низ провала у предграђу Тулуза али постојало је нешто о његовом модусу рада,што је истражитеље бунило.Остављајо је силне трагове на местима злочина, као да жели да се идентификује његов ДНК.

Сумње полицајаца биле су тачне јер је злочинац признао да је пљувао по кућама у које је провалио надајући се да ће полиција проверити ДНК.

2. септембра, током саслушања пред Кривичним судом, провалник је гласно изјавио да жели да се врати у затвор како би могао да гледа Канал +, што је шокирало чак и његовог адвоката током суђења.

„Људи који кажу да више воле затвор на улици су прилично чести, али ово је вероватно први пут да сам бранио клијента који жели у затвор да гледа програме за одрасле“, рекла је Делпхине Реинауд-Аимард, адвокат оптуженог за медије града Тулуза.

Жеља да се оде у затвор ради претплате на ТВ канал је дефинитивно прва оваква у Француској.

Avatar
Портал Соколац-срце Романије је званични портал општине Соколац, једне од шест градских општина града Источно Сарајево, основан 13.новембра 2012.године.