М.Р. из Оџака ухапшен је синоћ у Вукосављу због сумње да је починио кривично дјело „Оштећење и одузимање туђе ствари.

Наиме, он се сумњичи да је аутомобилом голф два више пута ударио у мерцедес који је био заустављен поред пута, те том приликом нанио штету власнику.

Како се наводи у саопштењу Полицијске управе Добој, случај је пријављен синоћ око 20 сати.

„Полицијској станици Модрича, 07.10.2019. године, око 20, 00 часова, пријављено је да је на подручју општине Вукосавље оштећено лице зауставило свој путнички аутомобил марке мерцедес са намјером да пружи помоћ непознатој женској особи која је имала повреде у предјелу лица, да би у једном моменту непознато лице са путничким аутомобилом марке вw голф 2 без регистраских ознака у више наврата намјерно ударило његов путнички аутомобил који је био заустављен, након чега се заједно са непознатом женском особом удаљило са лица мјеста“, наводи се у саопштењу ПУ Добој.

Полиција је потом на подручју Вукосавља идентификована особа М.Р. из Оџака, која је ухапшена због сумње да је била за воланом голфа. Касније је за њега утврђено да је био под дејством алкохола, те да је био позитиван на одређену врсту дроге.

Такође, идентификована је и жена С.Т. из Шамца, која је била с њим.

О наведеном је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Добој који се изјаснио да наведено има обиљежје кривичног дјела „Оштећење и одузимање туђе ствари“.