Сокочанину Ненаду Ступаришићу биће исплаћен пун износ добитка од 68.725 КМ, потврдили су за МОНДО из Моззарт кладионице.

Ненаду Ступаришићу коме је кладионица прекјуче одбила исплатити добитак од 68.725 КМ биће исплаћен пун износ добитка.

„Компанија Моззарт одлучила је да исплати цијели износ добитка који је настао усљед техничке грешке апарата, на задовољство играча. Иако је законом дефинисано да у оваквим случајевима нисмо у обавези да исплатимо играча, компанија ће то учинити због повјерења својих играча, а наш губитак покушаћемо да надокнадимо од произвођача апарата, иако је то врло мало вјероватно да ће се догодити“, рекао је за Мондо Борјан Поповић, менаџер стратешких комуникација кладионица Моцарт.

Из Моцарта су нагласили да се надају да ће бити препознати као компанија која чини све и преко својих могућности да би се играчи осјећали угодно и задовољно.

Подсјећамо, Ступаришић је прекјуче полицији у Сокоцу пријавио да су му радници ове кладионице одбили исплатити освојени добитак од 68.725 КМ због софтверске грешке.

Незадовољни грађани су због Ненадовог случаја пријавили данас полицијској станици Соколац мирно окупљање за 14. октобар у 15 часова испред кладионице Моззарт, како би представници Моззарта исплатили добитак Ступаришићу.

С обзиром да ће Ступаришићу новац бити исплаћен, није познато да ли ће до окупљања доћи.