У Републици Српској и Федерацији БиХ данас ће у већини крајева бити суво и облачно вријеме, уз смањење облачности, док ће само на југу бити сунчано.

Највиша дневна температура ваздуха биће од минус три до два, на југу до седам, а у вишим предјелима од минус пет степени Целзијусових, саопштено је из Хидрометеоролошког завода Републике Српске.

Јутро је облачно, понегдје са маглом на сјеверу и са слабим локалним падавинама на сјевероистоку, док је у Херцеговини претежно ведро.

Температура ваздуха измјерена у 7.00 часова: Чемерно минус седам, Хан Пијесак минус шест, Соколац минус четири, Гацко и Мраковица минус три, Мркоњић Град и Србац минус два, Сарајево, Фоча, Тузла и Шипово минус један, Бањалука, Бијељина, Добој, Зеница, Билећа, Сребреница и Рибник нула, Приједор и Зворник један, Нови Град два и Требиње три, Мостар пет и Неум шест степени Целзијусових.

Avatar
Портал Соколац-срце Романије је званични портал општине Соколац, једне од шест градских општина града Источно Сарајево, основан 13.новембра 2012.године.