Loading Догађаји

« All Догађаји

  • Овај догађај је прошао.

24.духовно-културни Сценски приказ проласка Светог Николе улицама Сокоца

18. децембра 2019. од 11:00 до 13:00

У органазациjи Установе за културу Соколац, Црквене општине Соколац и под покровитељством кабинета Начелника општине Соколац и у знак обиљежавања великог хришћанског празника Светог оца Николаја, 18.децембра 2019. године (сриједа) организоваће се трaдиционални, двадесетчетврти по реду духовно-културни Сценски приказ проласка Светог Николе улицама Сокоца и његов сусрет са соколачким малишанима.

Никољданска поворка креће 18.децембра у 11.00 часова из порте храма “Романијска Лазарица,“ а креће се следећом путањом :

– Улица Данила Ђокића, Улица Цара Лазара , уз скретање у Улицу Радомира Нешковића до Установe за предшколско васпитање и образовање Соколац, у чијем је дворишту планирано њено заустављање и краћи програм са васпитаницима вртића.

– У наставку пута поворка се враћа у Улицу Цара Лазара до дворишта Основне школе “Соколац“ Соколац и Средњошколског центра.

– По повратку наставља маршуту Улицом Цара Лазара до порте храма “Романијска Лазарица“, гдје се организује завршна сцена овог културног догађаја.

Уважени грађани и пријатељи дјеце, драги малишани, прикључите се Никољданској поворци. Нека то буде ваш прилог да улицама Сокоца у овом претпразничном дану потекне радост!

Детаљи

Датум:
18. децембра 2019.
Време:
11:00 до 13:00
Догађај Categories:
,

Организатор

Јавна установа за културу ,,Перо Косорић“ Соколац
Telefon:
057448407
E-pošta:
uksokolac@gmail.com