Loading Догађаји

« All Догађаји

  • Овај догађај је прошао.

Трећи менторски састанак

14. јуна од 13:00 до 15:00

Регионални програм локалне демократије на Западном Балкану – ReLOaD у сарадњи са Општином Соколац објављује позив за организације цивилног друштва (ОЦД) за учешће на трећем менторском састанку. Састанак је прилика за ОЦД да са ментором јавно продискутују евентуална побољшања пројектних приједлога (без уплитања у конкретне пројектне идеје).

Трећи састанак са ментором ће бити организован 14. јуна 2019. године са почетком у 13,00 сати у Сали скупштине општине.

Потврду о присуству на менторском састанку потребно је послати на brane.grujic@opstinasokolac.net или sladjana.vukojicic@opstinasokolac.net.

Наредни састанци са ментором ће бити благовремено најављени у извјештају са другог менторског састанка те свакако на wеб страници Општине Соколац.

У сврху транспарентности, записници са одржаних састанака са ментором ће такођер бити објављени на страници Општине Соколац. На овај начин ће се омогућити да информације буду доступне за ОЦД/НВО које нису биле у могућности да присуствују састанцима са ментором.

Регионални програм локалне демократије на Западном Балкану (ReLOaD) финансира Европска унија (ЕУ), а проводи Развојни програм Уједињених народа (UNDP).

Детаљи

Датум:
14. јуна
Време:
13:00 до 15:00
Догађај Category:

Организатор

Скупштина општине Соколац
Telefon:
057 448 715
E-pošta:
bojana.markovic@opstinasokolac.net
Web sajt
www.opstinasokolac.net/skupstina

Место

Општина Соколац
Гласиначка 13
Соколац, Република Српска 71350 Bosnia and Herzegovina
+ Google Map
Telefon:
057 448 712
Web sajt
www.opstinasokolac.net