На адресу портала Соколац-срце Романије, недавно су стигле језиве пријење и псовке од стране Радована Тодоровића са Хан Пијеска.

Наиме, пријетње су упућене након што је наш портал пренио вијест са СРНЕ под насловом ,,Инфосрпска: Прљави посао Станивуковића„.

Судећи према садржају поруке, може се закључити да је г-дин Тодоровић присталица ПДП-овог посланика у Народној скупштини Републике Српске, Драшка Станивуковића.

У поруци, коју преносимо у цијелости и без цензуре, пријетње и псовке су између осталих упућене и српском члану Предсједништва БиХ Милораду Додику, министру унутрашњих послова Републике Српске Драгану Лукачу, али и посланици СДС-а у НСРС Соњи Караџић – Јовичевић.

Господина Тодоровића али и цјелокупну јавност још једном обавјештавамо да за текстове портала трећих особа, који одржавају ставове медија на којем је изворно објављен текст,  а у овом случају то је портал Инфосрпска, портал ,,Соколац срце Романије“ не може сматрати одговорним за садржаје и чланке којих није аутор. Текстови који нису наше ауторско дјело, користите на властиту одговорнот и они не одржавају ставове редакције и портала Соколац-срце Романије.

ОРИГИНАЛНА ПРИЈЕТЊА РАДОВАНА ТОДОРОВИЋА

Да ли ће надлежне институције по службеној дружности реаговати у овом случају, и на тај начин заштити слободу и право на јавно објављивање чланака, остаје да се види.

Редакција портала ,,Соколац-срце Романије“