Носилац одборничке листе ПДП-а на предстојећим локалним изборима за Скупштину општине Соколац Предраг Батинић изразио је увјерење да ће бирачи подржати образоване и искусне људе спремне за најбоља рјешења и развој ове општине.

Он је, након представљања листе, нагласио да је листа ПДП-а са 24 кандидата свих образовних профила гарант да ће ова партија након новембарских избора добити већи број одброника.

Према његовим ријечима, приоритет у развоју привредног сектора биће активно укључивање општине Соколац у обезбјеђивању помоћи и додјели буџетских средстава за привлачење инвеститора и новог капитала.

Он је истакао да у области дрвопрераде посебно мјесто треба дати високој финализацији у обради дрвета, развоју сточарства и ратарству, те туризму као новој привредној активности у овој локалној заједници.

“Општина Соколац треба и мора да направи нови туристички бренд који ће уједно омогућити снажну промоцију овог краја као новог извора здраве хране са богатом туристичком понудом препознатљивом за ширу популацију”, рекао је Батинић.

Уз рјешавање питања стамбеног збрињавања борачких категорија, Батинић је истакао да ће ПДП подржати и реализацију идеје комплекса Градска кућа на Сокоцу, као и пројекта “Равна Романија, туристичко-здравствени комплекс”.

Батинић је подсјетио да је у минуле четири године на Сокоцу много пројеката урађено и започето, те да ће зато Општински одбор ПДП-а на новембарским изборима подржати кандидата СДС-а за начелника Милована Бјелицу.

ОДБОРНИЧКА ЛИСТА ПДП-А

1. ПРЕДРАГ БАТИНИЋ
2. ДОБРИЛА БОРОВЧАНИН
3. ДРАГО ТОПАЛОВИЋ
4. МИРОСЛАВ ДИВЧИЋ
5. МИЛАДА БОРОВЧАНИН
6. ДУШАН СОКОЛОВИЋ
7. ГОРДАНА ПАНТИЋ
8. НЕМАЊА ЂАКОВИЋ
9. МАГДАЛЕНА ТОШИЋ
10. БОЈАН ШИЉАК
11. БЛАЖЕНКА ЈОКОВИЋ
12. СЛАВИША СТАНИМИРОВИЋ
13. РАЈКА СЕКУЛИЋ
14. НЕДЕЉКО ДРАГАНИЋ
15. МЛАДЕН БОРОВЧАНИН
16. МАЈА ЧОЛАКОВИЋ БЈЕЛАНОВИЋ
17. ПРЕДРАГ СИМИЋ
18. СЛАЂАНА МИРКОВИЋ
19. ДАНКО РАДИЈЕЉАЦ
20. МИЉАН НЕШКОВИЋ
21. ТАТЈАНА МИЈАНОВИЋ
22. АЛЕКСАНДАР МАЏГАЉ
23. ЗОРА КРСМАНОВИЋ
24. ДРАГАН БОРОВЧАНИН