Фото: Срђан Кнежевић /facebook/

1. Анкета „Ко од директора соколачких јавних установа и предузећа заслужује пролазну оцјену?“ је покренута са добрим намјерама и по препоруци Министарства управе и локалне самоуправе Републике Српске.

2. О покретању анкете Начелник општине Соколац није био ни упознат, нити је стопирао, наредио и слично како ТИ тврдиш. (фотографија те демантује). Избори су давно прошли, чему та потреба за свакодневним теоријама завјере?

СТОПИРАНА АНКЕТА „Ко од директора соколачких јавних установа и предузећа заслужује пролазну оцјену?“

3. Кад већ морам у ране јутарње сате да ти одговарам, успут овим путем да одговорим и Начелнику општине Соколац на поруку изнад: Током јучерашњег дана нисам желио да одговарам било коме јер као главни уредник портала „Соколац-срце Романије“ сматрам нормалним да јавност оцијени рад СВИХ директора са подручја наше општине. Појединци се понашају толико бахато и осионо, да то прелази границе нормалног понашања и комуницирања. Да. Гласови директора Средњошколског центра Мирослава Максимовића су обрисани из разлога што су неважећи, створени за 15 минута преко апликације која обара заштиту „Једна IP адреса, један глас“. За необавијештене, то је заштита која спречава да се са једног уређаја или WiFi мреже гласа више пута, чиме би анкета била бесмислена и намјештена. Након тога услиједили су позиви и пријетње од људи блиских г-дину Максимовићу. Уједно то је и један од главних разлога зашто је анкета стопирана. Такође, једанаест (11) од петнаест (15) соколачких директора су током цијелом јучерашњег дана вршили на мене притисак, лобирали, звали телефонима, молили да се гласа за њих, покушавали да избјегну заштиту „Једна IP адреса, један глас“ итд. Дакле, радили све оно што није у опису њиховог посла. /за све наведено посједујем и доказе/.

4. Могао бих још свашта да пишем, г-дине Кнежевићу, али ће онда изгледати као да ти се правдам, теби који си само један необавијештени локални пљувач свега и свачега на подручју наше општине, а Начелника и Општинске управе посебно. Без аргумената, седам година упорно вријеђаш и блатиш свакога ко није присталица твоје политичке опције. Политичке опције која је најзаслужнија за рушење некадашњег поноса нашег града – хотела „Романија“. Да си бар једном нешто похвалио, можда бих и могао да повјерујем у неку твоју измишљотину које свакодневно пласираш путем друштвених мрежа и локалних соколачких биртија. Умјесто што се замараш небитним темама каква је јучерашња анкета, боље би било да се потрудиш и даш допринос да се стотине бандера по Сокоцу повежу на електричну мрежу и да већ неколико година не зјапе као бетонски украс. Ево, ја их само у мом насељу избројах једанаест (11)! Чујем да си напредовао у неког директора, шефа или шта већ па би се могао позабавити овом тематиком, а не држати придике о некој тамо анкети из топле и удобне фотеље.

Чему служе бандере?
Чему служе бандере?
Чему служе бандере?

За крај, морам те подсјетити на твоју поруку из 2012.године (остале нећу да објављујем, неукусне су).

Драган Реновица
Рођен 17. децембра 1986. године у Сокоцу. Основну школу и гимназију завршио у Сокоцу. Године 2011. дипломирао на Факултету за информатику и рачунарство, Универзитета Сингидунум у Београду, те стекао звање дипл.инжењер пословне информатике. Од 2012.године главни и одговорни уредник портала "Соколац-срце Романије". Запослен у ЈУ за културу "Перо Косорић" Соколац.