Наставак култног акционог филма „Топ ган“ појавиће се наредне године у биоскопима, а до тада обожаваоци треба да прекрате време чекања првим трејлером, који је Том Круз представио на овогодишњем „Комик-кону“ у Сан Дијегу.

Филм којим се Круз прославио и учврстио као једна од највећих холивудских звезда добија свој наставак смештен 34 године у будућност.

Круз је поново у улози Пита „Маверика“ Мичела, који је сада инструктор летења у ваздухопловној школи „Топ ган“ и преноси своје снање и вештине на нове кадете, међу којима је и син његовог преминулог копилота Ника „Гуса“ Бредшоа.

Трејлер је препун сцена које ће гледаоце вратити у прошлост – Маверик јури пистом на мотоциклу, игра одбојку и, наравно, изводи невероватне маневре на авионима.

Још се не зна много детаља о самој радњи, али трејлер обећава много добре забаве и акције, а и фактор носталгије за све оне који су одрасли уз Маверика, Гуса и Ајсмена 1986. године биће прејак да би му се одупрли.

ИзворРТС
Avatar
Портал Соколац-срце Романије је званични портал општине Соколац, једне од шест градских општина града Источно Сарајево, основан 13.новембра 2012.године.