У Српској се до краја ове седмице очекује сунчано и све топлије вријеме, а посебно топло биће у недјељу, када ће, уз развој облачности, дневна температура ићи и до 30 степени.

Данас ће у већини крајева бити сунчано, осим на сјевероистоку, гдје ће бити мале до умјерене пролазне облачности, а највиша дневна температура кретаће се од 13 до 20, на југу до 24 степена.

Анализа Хидрометеоролошког завода РС показује да ће првог дана викенда у Српској такође бити сунчано и мало топлије, с највишом дневном температуром од 19 до 23, на југу до 26 степени.

У недјељу се током дана очекује умјерено и претежно облачно уз сунчане интервале и осјетно топлије, са дневном температуром од 24 до 30 степени.

Већ у понедјељак ујутру очекује нас облачно с кишом у већини крајева, а током дана и поподне биће и локалних пљускова с грмљавином. Дневна температура у паду, а кретаће се од 17 до 24 степена.

Avatar
Портал Соколац-срце Романије је званични портал општине Соколац, једне од шест градских општина града Источно Сарајево, основан 13.новембра 2012.године.