У пожару који се догодио рано јутрос око четири сата ујутру у Новом Београду, у Булевару Милутина Миланковића, у тзв. зградама телевизоркама, страдало је 6 људи пошто је ватра букнула на 7. спрату а онда је захватила и станове на 8. и 9. спрату.

Према првим информацијама, страдало је 6 људи, а 6 је повређено. У једном стану нађена су три, у другом једно, а у трећем два угљенисана тела. Међу њима се мајка и син – засад се не зна којег су годишта.

Једна жена је смештена у болницу са тешким опекотинама. Права драма одвијала се у овој згради а пожар је гасило 30 ватрогасаца са 11 ватрогасних кола. Повређен је и један ватрогасац који је износио старицу из једног стана.

Наводно, прво је букнуло на седмом спрату у стану у којем је живео један старији човек, а онда се ватра проширила на осми, девети и десети спрат.

На лице места јутрос је дошао и заменик градоначелника Горан Весић који је изјавио саучешће породицама и рекао да је реч о тешкој трагедији: „Не знам шта још треба да нам се деси поготово у оваквом стању… Не памтим кад је последњи пут био овако велики пожар, трагедија са оволико погинулих… Молим вас, сада када смо сви код кућа да више обратимо пажњу.“

Истрага је у току, узроци пожара се утврђују.