Јоловић: Протест био против мафије која не познаје ни границе ни партије! (ВИДЕО)

0

У Сокоцу је јуче само било затишје пред буру. А њу је данас подигао Милан Јоловић Легенда, један од организатора протеста. Тврде да му је пријећено смрћу. Све је пријавио полицији.

“Поздравили су те Срђан Кнежевић и Жељко Марковић, завршићеш као и они”.

СМС порука тог садржаја јуче је на мобилни телефон стигла Милану Јоловићу Легенди. Легенда, који је био један од организатора протеста у Сокоцу, све је пријавио полицији. Зна, каже, ко стоји иза пријетњи, али о томе неће – то је посао полиције.

“Иначе, садржај ове поруке је јавни коментар једне групе људи по кафанама да сам се много осилио и да би могао завршити као Срђан Кнежевић. Тек сада сам поносан што сам подржао мирне протесте на Сокоцу и тог дана сам био спреман погинути за правду и вољу РС”, рекао је Милан Јоловић – Легенда, пензионисани пуковник Војске РС.

Пријетећу поруку идентификовали су у полицијској станици Соколац. У Полицијског управи Источно Сарајево тврде да раде на случају. Квалификовали су га као кривично дјело.

“О наведеном догађају обавјештен је надлежни тужилац, а полицијски службеници ПУ Источно Сарајево, у сарадњи са Управом криминалистичке полиције, предузимају интензивне мјере на расвјетљавању овог догађаја”, рекао је Предраг Ћајић, замјеник начелника ПУ Источно Сарајево.

Милан Јоловић Легенда каже да вјерује институцијама РС да ће цијели случај довести до краја. Он се не плаши. Након протеста у Сокоцу је – све осим мирно. Све чешћи су кафански обрачуни, па тако незванично сазанајемо да је по глави у једном кафићу добио Славко Бартула, инжењер у ШГ “Романија”, који је подржао садашњег директора Страхињу Башевића. Соколачка полиција је на ногама, али и она у Источном Сарајеву.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Молимо унесите коментар!
Овдје унесите своје име