МАРИНА ТАДИЋ: Одувијек ме привлачила музика (ВИДЕО)

Kрајем децембра соколачка публика је имала прилику да присуствује наступу пјевачице Марине Тадић, која је гостовала у Коноби „Кум“. Како каже ово јој је прво гостовање на овим просторима, а домаћа публика је јако лијепо прихватила.

– Раније сам гостовала у Сарајеву, а ово је први пут да наступам у Сокоцу. Јако сам задовољна реакцијом публике. Пјевали смо једним гласом и осјетила се позитивна енергија. Овдје људи још увијек знају да се веселе, тим је моје задовољство још веће, јер смо успјели да им приредимо лијепу забаву – поручила је Тадић.

Ове године Марина слави јубилеј – десет година од објављивања њеног првог албума „Ниси био ту“. Како каже годинама се труди да сачува свој стил, како музички тако и визуелни. До сада је издала три албума, те се публици представила и кроз глумачке улоге у познатим домаћим серијама.

– Одувијек ме привлачила музика, а поред ње и глума. Драго ми је што је публика могла да ме види у оба издања. Мени лично музика је дража и трудим се да пјесме и спотове донесем на свој начин – казала је Тадић.

Наша саговорница је рекла да се поред музике бави и спортом. Завршила је Факултет физичке културе и спорта, те је основала Савез за дјецу са сметњама у развоју, први у Србији.

– Бавимо се рекреативним радом са дјецом ометеном у развоју. Наша идеја је да у цијелој Србији, а и шире, отворимо школе како би им употпунили вријеме и допринијели њиховом бољем здрављу – истакла је Марина.

Ускоро ће публика која прати Маринин рад имати прилику да види нови спот за пјесму “Чујем“ на којој је радила протеклих мјесеци.

Бојана Марковић
Рођена 3. јула 1988. године у Сарајеву. Основну и средњу школу завршила у Сокоцу. Године 2015. дипломирала на Филозофском факултету на Палама, одсјек Журналистика, те стекла звање дипломирани новинар. Од 2016. године запослена као новинар у "Инфо центру" Соколац.