МАРИНА ТАДИЋ: Одувијек ме привлачила музика (ВИДЕО)

Kрајем децембра соколачка публика је имала прилику да присуствује наступу пјевачице Марине Тадић, која је гостовала у Коноби „Кум“. Како каже ово јој је прво гостовање на овим просторима, а домаћа публика је јако лијепо прихватила.

– Раније сам гостовала у Сарајеву, а ово је први пут да наступам у Сокоцу. Јако сам задовољна реакцијом публике. Пјевали смо једним гласом и осјетила се позитивна енергија. Овдје људи још увијек знају да се веселе, тим је моје задовољство још веће, јер смо успјели да им приредимо лијепу забаву – поручила је Тадић.

Ове године Марина слави јубилеј – десет година од објављивања њеног првог албума „Ниси био ту“. Како каже годинама се труди да сачува свој стил, како музички тако и визуелни. До сада је издала три албума, те се публици представила и кроз глумачке улоге у познатим домаћим серијама.

– Одувијек ме привлачила музика, а поред ње и глума. Драго ми је што је публика могла да ме види у оба издања. Мени лично музика је дража и трудим се да пјесме и спотове донесем на свој начин – казала је Тадић.

Наша саговорница је рекла да се поред музике бави и спортом. Завршила је Факултет физичке културе и спорта, те је основала Савез за дјецу са сметњама у развоју, први у Србији.

– Бавимо се рекреативним радом са дјецом ометеном у развоју. Наша идеја је да у цијелој Србији, а и шире, отворимо школе како би им употпунили вријеме и допринијели њиховом бољем здрављу – истакла је Марина.

Ускоро ће публика која прати Маринин рад имати прилику да види нови спот за пјесму „Чујем“ на којој је радила протеклих мјесеци.

Рођена 3. јула 1988. године у Сарајеву. Основну и средњу школу завршила у Сокоцу. Године 2015. дипломирала на Филозофском факултету на Палама, одсјек Журналистика, те стекла звање дипломирани новинар. Од 2016. године запослена као новинар у "Инфо центру" Соколац.