„Cm – cosmetic market“ стигао у Соколац: Грађане обрадовали вриједним поклонима (ВИДЕО)

0

У улици Милана Шарца у Сокоцу, отворена је 79. пословница „Cm – cosmetic marketa“. Већ дуги низ година, овај маркет је власник препознатиљивог слогана „Одабрано за Вас“, а говори о жељи и избору купаца, којима су при куповини на првом мјесту повољна цијена и квалитет.

Према ријечима Наташе Чобановић Ливанчић на дан отварања припремили су бројна изненађења и поклоне за све вјерне купце.

– Приремили смо специјалну акцијску понуду, поклоне за сваког педесетог купца, те бесплатну куповину за најсрећнијег купца. Ми настојимо да наш асортиман ускладимо са жељама потрошача и тај тренд нас одржава у самом врху када су у питању дрогеријске куће које послују у Босни и Херцеговини. У нашим маркетима потрошачи могу пронаћи преко 20 000 различитих производа. „Cm“ је мјесто гдје свака модерна жена може пронаћи све што јој је потребно за себе и своју породицу, истакла је Ливанчић.

„Cm – cosmetic market“ је фирма основана у децембру 2003. године. Својим купцима и клијентима нуде велики број производа, и то из сегмента: љепоте, здравља, беби козметике, парфема, његе тијела, косе, лица, те кућне хигијене.

Поводом 15. рођендана „Cm – cosmetic market“ организује велику наградну игру- „Рођендан славимо и Поло возимо“. Сваки купац који направи рачун 25 КМ и више у било ком „Cm marketu“ у периоду од 15. фебруара до 30. децембра 2018. године имаће прилику да освоји неку од вриједних награда.

Рођена 3. јула 1988. године у Сарајеву. Основну и средњу школу завршила у Сокоцу. Године 2015. дипломирала на Филозофском факултету на Палама, одсјек Журналистика, те стекла звање дипломирани новинар. Од 2016. године запослена као новинар у "Инфо центру" Соколац.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Молимо унесите коментар!
Овдје унесите своје име