МИЛИЦА ПАВЛОВИЋ: Јужњачки темперамент, свима нам је у крви (ВИДЕО)

0

Са два издата албума и великим бројем синглова Милица Павловић је врло брзо стекла славу и велики број обожавалаца па се сврстала у ред најпопуларнијих српских пјевачица данашњице. Уочи одржавања концерта на Равној Романији, 10. августа, попили смо кафу са Милицом и сазнали мноштво занимљивих чињеница о њеном животу, као и о наредним плановима.

Узимајући у обзир да је веома тражена и да много наступа, занимало нас је колико има слободног времена и како га користи.

– Наступам широм регије, по Србији, Босни и Херцеговини, Црној Гори, Хрватској па и Словенији. Овог љета добила сам позив да наступим и у Турској и посебно ме одушевило што тамошња публика жели да чује моје пјесме. Слободног времена немам; уколико се деси да један дан одморим, и он ми послужи да се састанем са својим тимом како бисмо разговарали о пословним подухватима – казала је она, и потом се осврнула на албум „Богиња“, који је изашао 2016. године и био међу наслушанијим те године.

– Пјесме са датог албума данас броје преко четири стотине милиона прегледа на Ју тјуб каналу, што је заиста импозантна цифра. Ми увелико радимо на новом студијском албуму, који треба да изађе до краја године. Имамо озбиљан задатак да превазиђемо претходни – искрена је Павловићева.

Баладом „Још се браним ћутањем“, коју изводи са великим именом музичке сцене бивше Југославије Аленом Исламовићем, Милица је приредила велико изненађење својим обожаваоцима. Нешто касније услиједила је сарадња са једним од највећих српских поп-фолк пјевача Ацом Лукасом, са којим је снимила дует „Кидаш ме“.

– Композитор Горан Ратковић Рале пустио ми је неколико композиција гдје је, између осталих, била пјесма „Још се браним ћутањем“. Одмах сам се заљубила у њу, па смо разговарали са којим извођачем бисмо могли урадити баладу. Ту мушку дионицу не може сваки пјевач да отпјева, зато што је знатно висока. Одлучили смо се за Алена и то је био пун погодак. Што се тиче сарадње са Ацом Лукасом, могу да кажем да су се наше енергије судариле, што се осјети кроз пјесму. Мислим да смо урадили одличан посао и што се тиче спота. Када подвучем црту морам да истакнем да радим са одличним људима и тим путем желим наставити да градим каријеру – рекла је она.

Прије него што се почела професионално бавити пјевањем, Милица је похађала музичку школу, као и часове пјевања код популарне поп пјевачице Александре Радовић.

– Завршила сам Музичку школу „Станислав Бинички“ у Лесковцу и много сам поносна на тај период. Везују ме веома лијепе успомене за пријатеље из школе и професоре. Истовремено сам похађала часове пјевања код Александре Радовић, за коју сам сматрала да је најбољи музички педагог, а и данас волим све што она ради. Није ми било тешко да из малог села надомак Лесковца сједнем у аутобус и возим се до Београда, како бих дошла на аудицију. Бака и дјед су имали повјерење у мене и дјед ми је дао паре за превоз. Иако сам закаснила на аудицију, Александра ми је дала шансу. Отпјевала сам храбро једну њену пјесму и она се одушевила – присјетила се Милица, и додала да је у тој школи учествовала на бројним такмичењима, гдје је освајала само прве награде.

Павловићеву је, ипак, публика први пут запазила као учесницу популарног музичког такмичења „Звезде гранда“.

– За неког ко је из малог мјеста и нема довољно финансијских средстава да започне самостално каријеру, „Звезде гранда“ су биле најбоља опција. Никада нисам вољела да газим преко свих да бих дошла до циља. Жељела сам да својим заслугама успијем и да моја породица буде поносна на мене. Саша Поповић и Гранд продукција су омогућили да мој таленат дође до изражаја. Зато бих препоручила свима који имају таленат и жељу да се окушају, јер некако гријех је од Бога потиснути оно што нам је дато – поручила је Милица.

На самом крају приче, питали смо је одакле црпи енергију коју и те како преноси на своју публику гдје год да се појави.

– То је јужњачки темперамент и свима нам је у крви. Ми не можемо да сакријемо енергију, волимо да играмо и веселимо се. Чак и када причамо, ми објашњавамо рукама, не контролишемо гестикулацију – са жаром у гласу, потврдила нам је своје ријечи.

Испијајући посљедње гутљаје кафе са Милицом, пожељели смо јој срећан 27. рођендан, који је дочекала 11. августа, у Сокоцу.

Рођена 28. августа 1989. године у Зеници. Основну школу и гимназију завршила у Сокоцу. Дипломирала је Новинарство 2013. године на Филозофском факултету Универзитета у Источном Сарајеву. У ЈП "Инфо центар" Соколац запослена од 2015. године. Тренутно обавља функцију главног и одговорног уредника.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Молимо унесите коментар!
Овдје унесите своје име