Потписан уговор о бесплатном коришћену скијалишта на Јахорини (ВИДЕО)

0

У хотелу „Бистрица“ на Јахорини данас је између начелника општине Соколац Милована Бјелице и директора Олимпијског центра „Јахорина“ Дејана Љевнаића потписан уговор о бесплатном коришћењу скијалишта за дјецу. Ово је друга година заредом, како дјеца са подручја општине Соколац имају прилику да бесплатно уживају на олимпијској љепотици током зимске сезоне.

Директор ОЦ „Јахорина“ Дејан Љевнајић у телефонском разговору рекао нам је данас договорено да општина обезбиједи бесплатан превоз, а ски карте руководство Олимпијског центра.

-Циљ нам је да што више малишана дође сваки дан на планину и на најбољи начин искористи нашу одлуку. Дјеца треба да знају да је ова планина њихова, те да управо на њој одрастају и стичу здраве навике – поручио је Љевнајић.

Начелник општине Соколац Милован Бјелица захвалио је менаџменту Олимпијског центра на челу са предсједником Надзорног одбора Недељком Елеком и директором Дејаном Љевнаићем, што ће дјеца из Сокоца поново имати могућност да квалитетно проводе зимске дане.

Општина ће учествовати у овом пројекту организовањем превоза. Ово је изузетна прилика за дјецу и родитеље који нису у могућности да обезбиједе дјеци учење скијања и уживање на планини. Као и претходне године, путем локалног медија – Инфо центра Соколац и општинског сајта, обавијестићемо заинтересоване како могу да се пријаве за одлазак на бесплатно скијање – истакао је начелник Бјелица.

Данас су поред начелника општине Соколац, уговоре о бесплатном коришћењу скијалишта на Јахорини, потписали и представници осталих општина у саставу Града Источно Сарајево.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Молимо унесите коментар!
Овдје унесите своје име