Гласинац очерупао Соколове на ,,Бари“ (ВИДЕО)

0
Фото: Младен Ћ.

Фудбалери Славије двоструко су покисли данас на Сокоцу. Играли су против домаћег Гласинца 2011 и они су Соколовима очерупали перје. Поразили су их са 3:0 ,а онда и град “урадио“ дио посла па је меч прекинут у 80. минути.

Домаћин је врло искусно чекао госте и на крају им дао три комада.

Фото: Драган Р.

– Апсолутно заслужен тријумф Гласинца. Искусно су нас чекали, одиграли паметно и казнили наше пропусте и слабости. Знао сам да ће бити тешко. Имали смо протеклих дана баш напорне тренинге, ноге су тешке. Дефанзивна линија нам је била потпуно нова, неуиграна. Не замјерам ни играчима ништа. Овај пораз је дошао у право вријеме. Да нам покаже много тога. Имамо довољно времена да уочене пропусте исправимо, али смо и видјели гдје нам шта недостаје, каже тренер Зоран Ербез.

Сигурно је да је овај пораз врло болан и да три шамара бриде. Показали су фудбалери Гласинца како се мирном, сигурном, тврдом игром, али и ефикасном завршницом стиже до голова и тријумфа. Имали су све оно што Славија није. Стријелци за домаће били су Крешталица, Шука и Деурић.

Одата почаст Љубинку Нешковићу (1954-2020)

Сусрет на ,,Бари“ почео је минутом ћутања чиме је одата почаст Љубинку Нешковићу (1954-2020) дугогодишњем сјајном фудбалеру Гласинца.