Портал „Глас регије.057“ под директном контролом Градског одбора СНСД-а Источно Сарајево већ дужи временски период БЕЗ БИЛО КАКВЕ ОДГОВОРНОСТИ шири и допушта говор мржње и нетрпељивост међу становницима Источног Сарајева, а посебно општине Соколац.

Тако је јуче објавио текст под насловом „Бјелица у 65.години реизабран за предсједника ОО СДС-а Соколац“ и том приликом допустио својим читаоцима најгнусније вријеђање првог човјека општине Соколац Милована Бјелице.

У коментарима који нису санкционисани и избрисани од стране редакције овог портала може се између осталих пронаћи и коментар Сокочанина Млађена Јоловића, који представља најексплицитнији говор мржње у јавном простору. Позивамо надлежне државне и републичке институције да реагују и одговорне санкционишу. ВРИЈЕМЕ ЈЕ ДА ИНСТИТУЦИЈЕ ОВЕ ДРЖАВЕ ПОЧНУ РАДИТИ СВОЈ ПОСАО КАКО БИ СЕ НА ВРИЈЕМЕ СПРИЈЕЧИЛЕ ВЕЋЕ ПОСЛЕДИЦЕ.

– Удбашки потомак тата му газио ражњеве људима на Бадњи дан са Ланд Ровером по општини Рогатица (има још живих свједока)!! Син учесник свих већих афера од трговине оружја у рату, убистава и малверзација на територији Републике Српске заљубљеник у себе и своја дјела, нарцисоидна личност, жели да постане познатији од Миланка Реновице, да се за све пита господар живота и смрти, манипулатор, коцкар, Шеф ОКГ Веље и компани, наставиће се – наводи Јоловић.

Недуго затим, од стране уредника портала „Глас регије.057“ (лажни профил Сара Боровчанин; право име једног од уредника је лице са иницијалима В.С.) остављен је и следећи коментар:

ПОВОД

Како сазнајемо од извора блиских Општинској управи општине Соколац, повод за овакве коментаре је сазнање и сумња да је Сњежана Јоловић, иначе супруга Млађена Јоловића извршила кривично дјело „Примање/давање награде или другог облика користи за трговину утицајем“ у Одјељењу за просторно уређење и стамбено-комуналне послове општине Соколац. 

Такође, према нашим сазнањима од извора који је желио остати анониман, Сњежана Јоловић је због сумњe за ово кривично дјело премјештена у Одјељење за локални развој општине Соколац и очекује се епилог свих ових дешавања.

Иначе, према доказима који су у посједу портала „Соколац-срце Романије“, Млађен Јоловић је током реализације Бесплатног програма скијања за дјецу на Јахорини ухваћен 2021.године у малверзацијама са подјелом бесплатних ски-карата од стране Олимпијског центра „Јахорина“.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Молимо унесите коментар!
Овдје унесите своје име