Шеф Клуба одборника соколачког ДЕМОС-а „ОПЛЕО ПАЉБУ“ по државним институцијама (ВИДЕО)

0

Друга тематска сједница Скупштине општине Соколац прекинута је јуче, на захтјев Клуба одборника ДЕМОС-а када је требало разматрати Информацију о стању у Јавном комуналном предузећу „Соколац“ и о финансијској ревизији у овом предузећу за период од 1. јануара до 31. децембра 2022. године.

Република Српска у катастрофалном стању

Сједница је остала у сјенци обраћања шефа Клуба одборника ДЕМОС-а Срђана Кнежевића који је жестоко критиковао рад Окружног јавног тужилаштва у Источном Сарајеву и Полицијске управе Источно Сарајево, наглашавајући да се Република Српска налази у катастрофалном стању.

Сматрали смо да сједницу не треба наставити, јер нам треба објаснити зашто је наш приједлог одбијен. Ако се већ ради о некој правној држави, Тужилаштво треба да одговори због чега је све то урађено, па да можемо да дискутујемо у каквом стању се налази предузеће. Тај податак нам говори у каквом се стању налази држава, када дозвољава овакве ствари“  – констатовао је Кнежевић.

После јучашње сједнице, остало је нејасно да ли ће Кнежевић, који је иначе и управник Теренске јединице Соколац „Електродистрибуције“ а.д. Пале, остати и даље члан Демократског савеза (ДЕМОС) који чини владајућу већину на републичком нивоу, или ће се приклонити некој опозиционој политичкој групацији.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Молимо унесите коментар!
Овдје унесите своје име