Потписан споразум о свеобухватној сарадњи општине Соколац са Градском општином Обреновац (ВИДЕО)

0
© Соколац-срце Романије

Начелник општине Соколац Милован Бјелица данас је у увертири Свесрпског сабора, у Обреновцу потписао споразум о свеобухватној сарадњи са Градском општином Обреновац.

© Соколац-срце Романије

Споразум обухвата рад на развоју партнерских односа и планирању, осмишљавању и реализацији пројеката од заједничког интереса за развој локалних заједница потписница овог Споразума.

© Соколац-срце Романије

Предвиђено је повремено организовање заједничких састанака ради разматрања информација о заједничким плановима, програмима и активностима. Укључује развијање сарадње на културном, спортском плану и у области образовања.

© Соколац-срце Романије

Договорено је развијање сарадње и солидарне подршке у случајевима елементарних непогода или других вандредних ситуација у складу са финансијским могућностима које никада није ни довођено у питање, а сада је укључено и у Споразум.

© Соколац-срце Романије

Овим је договорен и рад на заједничком организовању привредно политичких делегација ради путовања у земље-инвеститоре и упознавање страних инвеститора са могућностима улагања у локалне заједнице.

© Соколац-срце Романије

Предсједник београдске општине Обреновац Милош Станојевић позвао је овом приликом начелника Бјелицу на славу општине Обреновац, Тројчиндан, како би наставили и додатно продубили сарадњу између Сокоца и Обреновца.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Молимо унесите коментар!
Овдје унесите своје име